Coaching

Individuele Coaching

Heb je behoefte aan een professionele en goed opgeleide psycholoog/(wandel)coach? Dan ben je bij Verken je Talent aan het goede adres. Sinds 2013 coach ik mensen die zichzelf willen ontwikkelen en die bereidt zijn om met een open blik naar zichzelf te kijken. Ik kan je begeleiden in het ontwarren van je gedachten zodat je je de dingen weer vanuit een breder perspectief kunt bekijken.

Mijn coaching kan je ook helpen om meer zicht te krijgen op je talenten. De aanpak is succesvol gebleken bij schoolverlaters die willen weten welke studie het beste past maar ook bij werknemers die zijn vastgelopen in hun carrière.

Door mijn achtergrond van psycholoog van arbeid en gezondheid kan ik je tevens begeleiden bij overspannenheid of burn-out klachten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Indivuele (wandel)coaching

Dit kan bestaan uit één of meerdere gesprekken. Dit hangt af van de hulpvraag en het doel. Voorafgaand is er een gratis telefonische intake waarbij de hulpvraag en verwachtingen worden besproken. Ook kan er dan een inschatting worden gemaakt van de benodigde gesprekken. Soms is het inzichtelijk om gebruik te maken van wetenschappelijke valide en betrouwbare testen, bijvoorbeeld wanneer er een keuze moet worden gemaakt voor een studierichting. Verken je talent beschikt over deze testen.

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen en dan neem ik contact met uw bedrijf op

Coaching voor bedrijven

Door mijn achtergrond en ervaring kan ik werknemers begeleiden bij het verkennen van hun talenten. Ook kan ik werknemers begeleiden bij overspanningsklachten of burnout. Ook kan ik zorgen dat een werknemer op de juiste manier worden verwezen naar een collega mocht blijken dat er er onderliggende psychologische factoren en omstandigheden een rol spelen die een andere aanpak vergen bijvoorbeeld bij een onderliggend trauma.

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen en dan neem ik contact met uw bedrijf op

Verken je talent

Voor meer informatie over de (wandel)coaching stuur een email of vul het contactformulier in.

Email: info@verkenjetalent.nl